Vandaag voor 15:00 besteld morgen in huis
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €250***
Bestel nu ook onze puzzelmatten

Over ons

Ondanks dat Nederland al jaren mee doet op het wereldpodium van het kickboksen, bleef kickboks maar bij een kleine groep mensen populair. Door negatieve berichtgevingen en kickboksers die nu en dan buiten hun boekje gingen hing er jarenlang een duistere wolk boven het kickboksen. Pas sinds kort is kickboksen in het algemeen enorm populair geworden, en naar verwachtingen zal dit alleen maar populairder worden.

Wij van Legend Sports helpen atleten en sporters bij het behalen van hun doelstellingen. De technologie en het vakkennis zetten wij zo hoog mogelijk in om een product neer te zetten met topkwaliteit. Omdat wij de koploper willen zijn op het gebied van fightgear investeren wij in productontwikkelingen, technologie, innovatie en design. Feedback nemen wij dan maar ook uiterst serieus om zo het beste uit ons merk te halen. Op onze quality control afdeling dubbel checken wij al onze producten zeer goed en zorgvuldig voordat ze de verkoop in kunnen.

Heb jij een passie voor boksen, kickboksen, MMA of Muay Thai? Dan bent u bij Legend Sports op het juiste adres. De productlijnen van Legend Sports zijn zo ver doorontwikkeld dat we iedereen voorbij zijn. Wij verkopen namelijk de beste kwaliteit fightgear tegen betaalbare prijzen, wij hebben een breed assortiment van de allerbeste vechtsportartikelen. Net als topsporters doen wij er dan alles aan om een topprestatie te leveren, dit is ook terug te zien in onze producten.

Your journey to become a legend starts here!

Meer weten over Legend Sports? Neem dan gerust contact met ons op.

Vandaag voor 15:00 besteld morgen in huis
Hoogste service, beste prijs
Gratis verzenden vanaf €250***
Bestel nu ook onze puzzelmatten